Halil Umut Meler’e Yumruk Atan Faruk Koca’nın Daha Önce Hakemleri Tehdit Ettiği Ortaya Çıktı!

MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor arasında beraber biten maçın sonunda gerilim yaşandı. Hakem Halil Umut Meler’e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın geçtiğimiz yıllarda da hakemleri tehdit ettiği ortaya çıktı.

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 15. haftası kapsamında evinde Çaykur Rizespor’u konuk etti. 1-1 berabere biten maç sonunda tansiyon bir anda yükseldi.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, maçın bitiş düdüğüyle beraber sahaya dalarak orta saha hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı.

Koca’nın yanındaki birkaç kişi de aldığı darbenin etkisiyle yere düşen Meler’e tekmeler savurdu. Yaşanan bu korkunç olay Türk futbolunda kara gece olarak değerlendirildi.

Yüksek tansiyon sorunu yaşadığı ve buna bağlı kalp krizi geçirebileceği şüphesiyle hastaneye götürülen Faruk Koca sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Yaşanan şiddet olayının ardından Koca hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. İddialarla birlikte eski defterler de açıldı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın 2022 yılı da verdiği bir röportajda “Sabrediyorum yoksa farklı yöntemlere başvuracağım” diyerek üstü kapalı şekilde hakemleri tehdit ettiği ortaya çıktı.

O anları da buradan izleyebilirsiniz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir